На Тернопільщині у січні скасували закупівель на понад ₴102 мільйони

На Тернопільщині у січні скасували закупівель на понад ₴102 мільйони

У Тернопільській області робоча група з підзвітності та прозорості скасувала у січні закупівель на понад 102 млн гривень.

Про це повідомила пресслужба Тернопільської ОВА.

У січні робоча група з підзвітності та прозорості скасувала на Тернопільщині закупівель на понад 102 млн гривень, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що управління стратегічних розслідувань зупинило дію пʼяти тендерів. Відомо, що надіслано 8 листів у громади щодо оголошених закупівель з певними порушеннями, які мають бути усунені, або ж закупівлі скасовані.

За словами заступника начальника Тернопільської ОВА Віктора Устенка, маємо забезпечити максимальні прозорість і підзвітність та ефективне витрачання коштів, які належать громаді і витрачаються в інтересах громади.

В обладміністрації нагадали, що робоча група із забезпечення прозорості та підзвітності органів влади на території Тернопільської області була створена 10 жовтня 2023 року.

Вона здійснює моніторинг та аналіз проведення закупівель органами місцевого самоврядування і в разі виявлення нецільового або недоцільного використання коштів вживаються заходи зі скасування тендерів та розірвання відповідних договорів.

Нагадаємо, В Україні торік виявили 3600 кіберзлочинів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Перекрили міжнародну трасу: на Тернопільщині перекинувся бензовоз Перекрили міжнародну трасу: на Тернопільщині перекинувся бензовоз
В ДТП, зазначили рятувальники, є постраждалі.
На Тернопільщині від переохолодження померли мати та син На Тернопільщині від переохолодження померли мати та син
Сусіди викликали поліцію, бо у будинку кілька днів було постійно увімкнене світло.
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
Loading...
Load next