На Тернопільщині викрили наркокартель, який щодня робив по 300 "закладок" (фото)

На Тернопільщині викрили наркокартель, який щодня робив по 300 "закладок" (фото)
Тринадцятьом учасникам наркобізнесу оголосили підозру й тримають під вартою.

Житель Хмельниччини зі своєю співмешканкою організував наркобізнес, чоловік створив 4 інтернет-магазини, а жінка приймала замовлення та вела бухгалтерію. Повідомляє Національна поліція України.

Згодом зловмисник долучив понад 15 чоловіків та жінок.

Фото: Національна поліція України

На підприємця працювало троє складменів та понад десять закладчиків. Один із підлеглих відповідав за розв'язання проблемних питань та логістику. Згодом бізнес розширився ще більше - і наркоторговці організували ще кілька магазинів у телеграм-каналі.

Серед асортименту продавців були фактично всі види наркотиків: кокаїн, ЛСД, МДМА, гашиш, канабіс, PVP, амфетамін, мефедрон та псилоцибінові гриби. Реалізовували товар як в роздріб, так і гуртом. Для постійних клієнтів та осіб, які брали великими партіями надавали тридцятивідсоткову знижку, - пишуть в поліції.

До незаконного бізнесу долучилися жителі Тернопільської, Львівської, Івано-Франківської, Рівненської та Хмельницької областей. Тут же працювали складачі та закладчики. Щодня робили по 200-300 закладок на понад 40 тисяч гривень. А розраховувалися клієнти через електронні гаманці та криптовалютою.

Фото: Національна поліція України

Працівники УБН Тернопільщини та Хмельниччини провели одночасно 19 санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів, а також в їх автомобілях. Оперативники виявили та вилучили наркотиків на один мільйон гривень, а також 600 тисяч гривень та 2000 американських доларів готівкою, - розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Володимир Галевич.

Тринадцятьом учасникам групи уже оголосили підозру та обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

Фото: Національна поліція України



Правоохоронці шукають інших учасників і канали надходження наркотиків на Тернопільщину.

Нагадаємо, що "Ворог планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії", - Кирило Буданов.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next