Відсторонення Князєва: Вища рада правосуддя досі не отримала клопотання

Відсторонення Князєва: Вища рада правосуддя досі не отримала клопотання

До Вищої ради правосуддя до цього часу не надходило клопотання про тимчасове відсторонення колишнього голови Верховного суду Всеволода Князєва від здійснення правосуддя.

Про це ВРП повідомляє у Фейсбуці.

Клопотання про тимчасове відсторонення від здійснення правосуддя судді Всеволода Князєва на адресу ВРП не надходило, - ідеться в дописі.

У ВРП пояснили, що відповідно до Закону «Про Вищу раду правосуддя» вони вирішують питання стосовно надання згоди на затримання, утримання під вартою чи арешт судді, а також тимчасового відсторонення судді від здійснення правосуддя.

Водночас ВРП не наділена повноваженнями самостійно ініціювати питання про відсторонення судді від здійснення правосуддя.

Якщо відповідне клопотання (щодо Князєва - ред.) надійде від компетентних органів, воно буде розглянуте у передбачені законом строки, - запевнили у ВРП.

Нагадаємо, Україна торік спожила 19,8 мільярда кубометрів газу - Галущенко

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справа Медведчука: прокуратура хоче оскаржити домашній арешт кума Путіна (відео) Справа Медведчука: прокуратура хоче оскаржити домашній арешт кума Путіна (відео)
Напередодні Медведчуку оголосили про підозру в зраді і фінансуванні тероризму у справі про контрабанду вугілля з окупованого Донбасу. Термін утримання під домашнім арештом визначили до 7 грудня 2021 року включно.
Loading...
Load next