Кулеба обговорив із Нуланд допомогу Україні

Кулеба обговорив із Нуланд допомогу Україні

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба обговорив із заступницею держсекретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд продовження безпекової підтримки, оборонну співпрацю, Формулу миру та підготовку до саміту НАТО у Вашингтоні.

Про це глава української дипломатії повідомив у соцмережі Х.

Сьогодні я прийняв заступницю держсекретаря США Вікторію Нуланд у Києві, щоб обговорити продовження допомоги США у сфері безпеки, розширення співпраці в оборонній промисловості, використання заморожених російських активів, реалізацію Формули миру Президента Зеленського та підготовку до саміту НАТО у Вашингтоні, - написав Кулеба.

У зустрічі також взяли участь посол США в Україні Бріджит Брінк та заступниця міністра закордонних справ Ірина Боровець.

Нагадаємо, Україна торік спожила 19,8 мільярда кубометрів газу - Галущенко

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next