Закарпатські прикордонники збили ймовірного переправника ухилянтів

Закарпатські прикордонники збили ймовірного переправника ухилянтів

На Закарпатті під час пошуку ухилянтів постраждав чоловік, який раптово вискочив перед службовим автомобілем прикордонників.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. 

Відомо, що інцидент трапився вчора, 4 лютого, на Закарпатті. Відомо, що прикордонники Мукачівського загону отримали від колег інформацію про осіб, котрі рухалися у бік річки Тиса, якою проходить державний кордон з Румунією.

Під час пошукових заходів, на службове авто прикордонників раптово вискочив чоловік, який рухався від загороджувального паркану. Внаслідок зіткнення чоловік отримав травми. На місце відразу викликали поліцію та швидку, яка доставила постраждалого у районну лікарню. Наразі чоловік перебуває у реанімаційному відділенні.

У ході подальшого з’ясування обставин, від прикордонної поліції Румунії надійшла інформація про затримання на своїй території осіб, котрі незаконно перетнули кордон.

Травмований чоловік неодноразово потрапляв у поле зору співробітників прикордонного загону, як особа, причетна до протиправної діяльності, пов’язаної з переправленням осіб через державний кордон. По даному факту повідомлені інші правоохоронні органи та призначено службове розслідування. Перевірка триває, – наголошують у дописі. 

Також прикордонники направили у Нацполіцію повідомлення про виявлення ознак можливої організації незаконного переправляння осіб через кордон.

Нагадаємо, На Львівщині відбудеться вечір пам'яті заслуженого діяча мистецтв України Богдана Стефури

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next