У Кривому Розі помер 14-річний хлопчик після видалення зуба

У Кривому Розі помер 14-річний хлопчик після видалення зуба

Працівники поліції розпочали розслідування за фактом смерті 14-річного хлопчика після видалення зуба в одній із лікарень Кривого Рогу.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Провадження відкрито за фактом можливого неналежного виконання професійних обов'язків медпрацівниками, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітній дитині (ч. 2 ст. 140 КК України).

За даними слідства, 4 лютого 2024 року в одній із лікарень Кривого Рогу проводили видалення зуба 14-річному хлопчику під дією місцевого наркозу.

Вдома дитині стало зле, його госпіталізували. Наступного дня хлопчик помер у реанімаційному відділенні.

Тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 105 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com 

Читайте також
На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку
Поліцейські порекомендували постраждалій "зіграти весілля" із вчителем-гвалтівником.
В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото) В Одесі суд арештував "педагога-логопеда", яка розбещувала малолітніх дітей для свого чоловіка (фото)
Одеський суд арештував підозрювану у розбещенні неповнолітніх, яка під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки, вчиняли над малолітніми дітьми сексуальне насильство. Жінка підбирала та змушувала діток до участі у сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком.
У Дніпрі 4-річний хлопчик впав на фонтан: дитина померла в лікарні (відео) У Дніпрі 4-річний хлопчик впав на фонтан: дитина померла в лікарні (відео)
Малюк впав у фонтан і отримав травми, несумісні з життям. Лікарі всю ніч боролися за життя дитини.
Loading...
Load next