На Київщині підряднику оголосили підозру щодо збитками у ₴2,5 мільйона на ремонті доріг

На Київщині підряднику оголосили підозру щодо збитками у ₴2,5 мільйона на ремонті доріг

У Київській області оголосили підозру підряднику за фактами розтрати бюджетних коштів на суму ₴2,5 мільйона.

Про це повідомила Київська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури оголошена підозра підряднику за фактами розтрати бюджетних коштів та службового підроблення (ч. 3, 4, 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, товариство з обмеженою відповідальністю на виконання умов договору, укладеного з органом місцевого самоврядування, проводило капітальний ремонт дорожнього покриття у селі Гатне. Підрядник неякісно виконав роботи, оскільки щільність укладеного дорожнього покриття не відповідає державним стандартам.

Звітну документацію підрядника з недостовірними даними про кількість використаних матеріалів та їх якість погодив інженер технагляду.

Експерти встановили, що вартість неякісно виконаних ремонтних робіт становить понад 2,5 млн грн. Вказану суму підприємство одержало з бюджету неправомірно.

Відносно інженера технічного нагляду обвинувальний акт скерований до суду за фактом службової недбалості (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 105 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Агітував своїх знайомих за підтримку «русского міра»: київському судді повідомили про підозру (відео) Агітував своїх знайомих за підтримку «русского міра»: київському судді повідомили про підозру (відео)
Втім заарештувати його неможливо навіть після оголошення підозри.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
Loading...
Load next