Ще три родини з чотирма дітьми повернулись з тимчасово окупованої території України

Ще три родини з чотирма дітьми повернулись з тимчасово окупованої території України

Ще три родини з чотирма дітьми вибралися з тимчасово окупованої території, що відбулося завдяки організації Save Ukraine.

Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Історії родин, які виїхали з тимчасово окупованих територій, розбивають серце. Втрата бізнесу, бо відмовилися оформлювати російський паспорт. Принизливі кількагодинні допити під снайперським прицілом. Постійний страх, що заберуть дитину, адже старший син в ЗСУ. Відмова віддавати доньку в російську школу, ‒ заявив Прокудін.

Він зазначив, що наразі ці три родини з чотирма дітьми - на вільній українській землі. Начальник ОВА подякував їм за стійкість. Тепер сімʼї в безпечному місці, з ними працюють лікарі та психологи.

Нагадаємо, ЄС планує нові санкції проти рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next