На ТОТ Запоріжжя окупанти посилили пропаганду серед дітей

На ТОТ Запоріжжя окупанти посилили пропаганду серед дітей

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров розповів, що на тимчасово окупованих територіях області загарбники планують вкотре посилити “патріотичне виховання” дітей.

Про це він повідомив у соцмережі.

Зокрема розповідають, що розпад радянського союзу відбувся через "недопрацювання у питанні патріотичного виховання", але в Росії "проблему купировали".  

Також він додав, що під час "патріотичного виховання" окупанти планують запустити цілу серію пропагандистських проєктів на тимчасово захоплених територіях.

Своїм досвідом із окупованою Запорізькою областю буде ділитися Крим, де з пропагандою експериментують вже 10 років, ‒ заявив Федоров.

Нагадаємо, Видурювали гроші у родичів українських військовополонених: СБУ затримала ділків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next