Україна відправила перше цього року судно з гуманітарною пшеницею

Україна відправила перше цього року судно з гуманітарною пшеницею

Українським морським коридором рухається балкер з гуманітарною пшеницею для Нігерії - це перше судно у 2024 році, зафрахтоване Всесвітньою продовольчою програмою ООН у межах програми Grain From Ukraine.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Українським коридором рухається балкер SKY GATE з 25 тис. тонн української гуманітарної пшениці для Нігерії. Це перше судно в цьому році з гуманітарною пшеницею, яке зафрахтоване Всесвітньою продовольчою програмою ООН в рамках програми Grain From Ukraine, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що програма Grain From Ukraine була ініційована Володимиром Зеленським у листопаді 2022 року та реалізується спільно зі Всесвітньою продовольчою програмою ООН і країнами-донорами. За перший рік у межах програми було відправлено 170 тис. т гуманітарної пшениці до Ефіопії, Ємену, Сомалі, Кенії, Афганістану.

Нагадаємо, Залужний затвердив нові правила акредитації журналістів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next