З Донеччини евакуювали жінку з трьома дітьми

З Донеччини евакуювали жінку з трьома дітьми

Евакуаційна група поліції “Білий янгол” вивезла з прифронтового села Желанне Очеретинської громади Донецької області родину з чотирьох осіб: трьох дітей та їхню матір.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Желанне розташоване неподалік лінії фронту, тож вибухи тут лунають майже щодня. Через це багатодітна родина була вимушена покинути рідну оселю, - йдеться у повідомленні.

З-під обстрілів багатодітну сім’ю на броньованому автомобілі вивіз екіпаж “Білий Янгол” спільно з представниками цивільно-військового співробітництва та Очеретинської військової адміністрації. Трьох дітей і матір доставили до безпечної території, звідки на цивільному транспорті відвезли у Кіровоградську область.

У поліції зазначили, що залишається вивезти 22 дитини з 9 населених пунктів Мар'їнської та Очеретинської територіальних громад, де триває примусова евакуація.

Нагадаємо, Підтримка України у війні залишається незмінною, але інтереси польських фермерів важливі ‒ Туск

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Фейк: у Маріуполі окупанти оголошують, єдина можливість евакуюватися - до Росії Фейк: у Маріуполі окупанти оголошують, єдина можливість евакуюватися - до Росії
Евакуація з Маріуполя і надалі відбувається у Запоріжжя.
У Маріуполі неможливо залишатися: Бойченко закликав до повної евакуації міста У Маріуполі неможливо залишатися: Бойченко закликав до повної евакуації міста
У місті відсутнє світло, електропостачання, тепло і вода.
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Loading...
Load next