У Дніпрі відкрили понад 100 пунктів незламності

У Дніпрі відкрили понад 100 пунктів незламності

Через нічний обстріл РФ у Дніпрі пошкоджено деяку цивільну інфраструктуру, тому в місті працює більше 100 пунктів незламності, де можна зігрітися та підзарядити гаджети.

Про це пише міський голова Дніпра Борис Філатов.

По всьому місту працює більше 100 таких. Їх облаштовано мерією, обласною військовою адміністрацією, ДСНС і Нацполіцією. Адреси найближчих до вас можна знайти в застосунку «Дія». Там є все необхідне. Генератори, альтернативні джерела опалення, мобільний зв'язок та інтернет. І звісно - питна вода та гарячі напої, - наголосив мер.

За його словами, також у місті працюють пункти відповідального бізнесу.

Нагадаємо, Президент Румунії скликає Радбез для обговорення безпекової ситуації через війну в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Через обвал на шахті загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов Через обвал на шахті загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов
Сьогодні, 23 квітн,я близько 12:30 на Дніпропетровщині загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов. На шахті Благодатна (ДВАТ «Шахта імені Героїв Космосу») що належить ДХК «Павлоградвугілля» стався обвал пустих порід під час проведення демонтажних робіт.
У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19 У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19
У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні померла 11-річна пацієнтка, яка раніше хворіла на коронавірус. 
Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+) Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+)
У місті Кам'янське, що у Дніпропетровській області поблизу залізничної колії собака в кущах виявила немовля. Дитина була замотана у целофановий пакет.
Loading...
Load next