Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: Рябчука направили на психіатричну експертизу

Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: Рябчука направили на психіатричну експертизу

 Артемія Рябчука, якого підозрюють у розстрілі нацгвардійців у Дніпрі, направили на судово-психолого-психіатричну експертизу. Повідомили у територіальному управлінні ДБР у Полтаві.

Він направлений для проходження стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи, - повідомили в ДБР.

27 січня 2022 року на території Південного машинобудівного заводу (“Південмаш”) сталася трагедія.

Військовослужбовець Національної гвардії України, солдат строкової служби Артемій Рябчук, якому не більше ніж 21 рік, під час видачі зброї з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули — четверо нацгвардійців та цивільна жінка, ще п’ятеро отримали поранення.

Того самого дня підозрюваного нацгвардійця затримали – він здався добровільно. ДБР відкрило кримінальне провадження, кваліфікувавши розстріл за трьома статтями ККУ.

Слідчі ДБР повідомили затриманому про підозру за ст. 115 (умисне вбивство), ст. 408 (дезертирство), ст. 410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів) КК України.

28 січня Кіровський районний суд Дніпра відправив під варту у СІЗО підозрюваного у розстрілі нацгвардійців Рябчука без права внесення застави.

Нагадаємо, що Кім заявив, що цієї ночі на Миколаївщині було більше прильотів, ніж зазвичай.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+) У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+)
Посеред дня у Дніпрі на площі Соборній посеред дня невідомий застрелив 42-річного водія автомобіля Toyota Land Cruiser. Через вбивство у місті ведеться поліцейська спецоперація.
Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+) Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+)
У місті Кам'янське, що у Дніпропетровській області поблизу залізничної колії собака в кущах виявила немовля. Дитина була замотана у целофановий пакет.
Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці Гостя, який сп’яну вбив дитину, бо заважала спати, засудили до 13 років в'язниці
Днями у Києві суд виніс вирок чоловіку, який вбив 6-річного хлопчика.
Loading...
Load next