Фермерів на окупованих територіях змушують реєструватися і погрожують репресіями

Фермерів на окупованих територіях змушують реєструватися і погрожують репресіями

Загарбники тиснуть на українських фермерів на тимчасово окупованих територіях, вимагаючи оформити їхні підприємства згідно з законодавством агресора.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Представники російських окупаційних адміністрацій системно проводять різного роду збори, де тиснуть на місцевих підприємців. Окупанти погрожують фермерам на ТОТ, якщо ті не зареєструються в російських реєстрах. Тим не менше на тимчасово окупованих територіях місцеві досі саботують реєстрацію бізнесу згідно вимог російського законодавства, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з моменту повномасштабного вторгнення росіяни розповідають про «повну підтримку» з боку місцевого населення, але факти вказують прямо на протилежне.

Список усіх представників російських окупаційних адміністрацій є в нашого опору, і кожен, хто причетний до злочинів на ТОТ, понесе справедливе покарання, - нагадує Центр національного спротиву.

Нагадаємо, Президент Румунії скликає Радбез для обговорення безпекової ситуації через війну в Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next