Кремль хоче встановити до 5 млн камер відеоспостереження у рф для посилення репресій - ISW

Кремль хоче встановити до 5 млн камер відеоспостереження у рф для посилення репресій - ISW

Російська влада прагне встановити контроль над усіма системами відеоспостереження у рф, ймовірно, з метою посилення репресивних заходів у країні.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Відомо, що мінцифри рф виступило з ініціативою створення єдиної платформи для зберігання та обробки відеоматеріалів з усіх систем відеоспостереження на території країни-агресорки. Вартість цієї платформи становитиме близько $134 млн.

Російське ЗМІ "Коммерсант" писало, що в "росії є близько 1,2 мільйона камер спостереження, майже половина з яких зараз доступна для російського уряду".

В Інституті зазначають, що мінцифри росії планує до 2030 року збільшити кількість камер відеоспостереження по всій країні до п’яти мільйонів та інтегрувати всі з них із програмним забезпеченням для розпізнавання облич і зображень. 

Нагадаємо, Окупанти примушують студентів медучилищ допомагати російським шпиталям - ЦНС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next