Ворог накопичує ресурси для масованої ракетної атаки

Ворог накопичує ресурси для масованої ракетної атаки

Конкретна дата чергового російського ракетного удару невідома, але ворог готується і може застосувати масовану атаку.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» зазначила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

Конкретна дата масованого ракетного удару невідома, вірогідніше за все, вона невідома і самим росіянам, які будуть його виконувати. Але вони готуються і можуть застосувати подібну атаку, – сказала Гуменюк.

За її словами, спостерігалася активність вантажної авіації, яка виконувала рейс за маршрутом Тегеран – Москва, що може свідчити про перевезення специфічного військового вантажу як у вигляді уже готових дронових виробів, так і у вигляді запчастин, які будуть використані для їх виготовлення на території Росії.

За словами Гуменюк, сам факт такої активності, як правило, передує посиленим атакам з використанням більшої кількості «Шахедів».

Керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» поінформувала, що ворог продовжує накопичення певного ресурсу, а для підготовки масованої атаки йому потрібно щонайменше 10 діб.

За її словами, на довготривалість інтервалу між російськими атаками впливає і наша активність, яка відбувається у напрямку ворожих летовищ, місць дислокації особового складу і техніки. Гуменюк підкреслила, що наша активність, зокрема, ураження ВДК «Цезар Куніков», вплине на плани ворога, і вони можуть змінюватись.

Речниця додала, що навіть в умовах, коли відбувається пауза між масованими ракетними атаками, ворог все одно завдає точкових ракетних ударів.

Нагадаємо, Мінекономіки та ЄІБ розширюють доступ до фінансування для українського бізнесу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next