Зеленський підсумував масовану атаку росіян на українські міста

Зеленський підсумував масовану атаку росіян на українські міста

Роботи з ліквідації наслідків російської терористичної атаки тривають. Внаслідок злочинних дій РФ руйнувань зазнали 120 міст і сіл України, постраждали 159 людей, 39 загинули.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Досі тривають роботи з ліквідації наслідків учорашньої російської атаки. Постраждало майже 120 міст і сіл – сотні цивільних обʼєктів. Я дякую всім нашим рятувальникам ДСНС України, працівникам і працівницям комунальних підприємств, поліцейським, усім, хто зараз на місцях допомагає, підтримує людей, розбирає завали й відновлює нормальне життя, - зазначив глава держави.

За його словами, загалом через удар терористів постраждали 159 людей. На даний час відомо про 39 загиблих.

Президент висловив співчуття рідним і близьким загиблих, усім пораненим і травмованим.

Окремо Зеленський подякував лідерам світу, політикам і громадським діячам, які засудили терористичну атаку РФ, а також журналістам різних країн, які підтримують українців, «розповідають правду про російське зло та про наш захист».

Зброя в руках українців – це завжди захист життя, і кожен прояв російського терору знов і знов доводить – не можна зволікати з допомогою тим, хто протистоїть терору. Ми всі разом маємо перемогти терор, - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, Уряд збільшив компенсації за виготовлення протезів для дітей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next