Поліція Тернополя знайшла у парку тіло невідомої жінки

Поліція Тернополя знайшла у парку тіло невідомої жінки

Поліція просить жителів області допомогти встановити особу жертви

У Тернополі, в парку Сопільче, випадкові перехожі знайшли валізу з тілом невідомої жінки й зателефонували у поліцію. Правоохоронці намагаються встановити її особу. Жителів області просять допомогти ідентифікувати жертву.

Про знайдений у парку труп повідомила Нацполіція Тернопільщини. Правоохоронці просять жителів області допомогти встановити особу загиблої.

У п’ятницю, 16 лютого, близько 17 години у Тернополі в парку Сопільче перехожі виявили валізу, всередині якої був труп невідомої жінки. Вона худої статури, віком 60-70 років, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці намагаються встановити особу загиблої. Якщо комусь відома будь-яка інформація про цей випадок, просять зателефонувати працівникам поліції за номером (098) 997-39-92 або на лінію 102.

Нагадаємо, Тарнавський: «Деяка кількість» бійців ЗСУ потрапила у полон в Авдіївці

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
"Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео) "Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео)
На Харківщині поліцейські затримали 18-річну дівчину, яка вбила свою новонароджену дитину.
Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку Стояла навколішки й плакала посеред траси: на Львівщині врятували жінку
Нетвереза жінка була у небезпеці, адже вона знаходилася на суцільній смузі та її могла збити машина.
Loading...
Load next