У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої

У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.

Після смерті британки її органи врятували життя шістьох людей. Зокрема, одну дитину, якій дісталося її серце, пишуть в КорреспонденТ.net.

Британець Грег Пітерс одружився зі своєю коханою Анною Ледгар у лікарняній палаті. Його наречена потрапила у ДТП та помирала. Згодом вона померла через кілька годин після весілля. Про це пише The Sun.

Пара зустрічалася півтора роки. Однак одного дня дорогою до спортзалу Анна потрапила в аварію.

"Я помчав до лікарні. Поки я їхав туди, я не був надто стурбований, думав, знаючи Анну, що в неї, швидше за все, просто зламана рука, і все буде добре", - сказав чоловік.

Медики діагностували у Ледгар важку черепно-мозкову травму, несумісну з життям. Її підключили до ШВЛ, проте шансів на виживання не давали.

Тоді Пітерс, який до цього так і не наважився освідчитися коханій, вирішив одружитися з вмираючою дівчиною прямо в палаті. Його рішення підтримала й майбутня теща.

Пітерс одягнув обручку своєї бабусі на палець Ледгар у присутності родичів.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув На Закарпатті п'яний водій наїхав на дітей, 9-річний хлопчик загинув
Водія, який керував транспортним засобом в стані сп’яніння, затримано.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next