Укроборонпром співпрацюватиме з провідним німецьким виробником зброї

Укроборонпром співпрацюватиме з провідним німецьким виробником зброї

АТ «Українська оборонна промисловість» підписало меморандум про співпрацю з провідною німецькою компанією Dynamit Nobel Defence.

Про це повідомила пресслужба Укроборонпрому.

«Укроборонпром продовжує розширювати географію міжнародних партнерств з провідними глобальними компаніями. 17 лютого 2024 року товариство підписало меморандум з одним із лідерів глобальної зброярської спільноти – Dynamit Nobel Defence, - йдеться в повідомленні.

Dynamit Nobel Defence GmbH (DND) – німецький виробник озброєнь, дочірнє підприємство ізраїльської компанії Rafael. Компанія була заснована у 1865 році Альфредом Нобелем.

Деталі співробітництва не розголошуються.

Нагадаємо, Тарнавський: «Деяка кількість» бійців ЗСУ потрапила у полон в Авдіївці

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next