Президент вручив Золоту Зірку командиру 95-ї бригади ДШВ Олегу Апостолу

Президент вручив Золоту Зірку командиру 95-ї бригади ДШВ Олегу Апостолу

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України та вручив орден “Золота Зірка” полковнику Олегу Апостолу, який із 2008 року служить у Десантно-штурмових військах, а нині командує 95-ю окремою десантно-штурмовою бригадою ЗСУ.

Про це повідомив пресцентр глави держави.

Відомо, що Олег Апостол із 2014 року захищав Україну на сході.

З початком повномасштабного російського вторгнення брав участь в обороні та звільненні низки населених пунктів у Миколаївській області, під час чого було знищено та захоплено багато ворожої техніки.

З кінця 2022 року підрозділи під керівництвом Олега Апостола здійснюють успішні оборонні та штурмові дії в Донецькій, Харківській та Луганській областях.

Нагадаємо, Готував ракетний удар по військових шпиталях на Черкащині: СБУ затримала агента російської розвідки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next