Антиукраїнські гасла на протестах фермерів: MЗС Польщі відреагувало

Антиукраїнські гасла на протестах фермерів: MЗС Польщі відреагувало

Поява на протестах фермерів антиукраїнських гасел шкодить інтересам Польщі, компрометує організаторів страйку і може свідчити про намагання радикалів, які можуть бути під впливом Росії, встановити контроль над протестом.

Про це йдеться в заяві МЗС Польщі.

Як зазначається, у польському зовнішньополітичному відомстві з “максимальним занепокоєнням” сприйняли появу під час останніх протестів фермерів антиукраїнських гасел і гасел, що прославляють Путіна та війну, яку він веде. Такі дії "виставляють у поганому світлі” Польщу, яка першою допомогла атакованій Україні, та поляків, які прийняли українських біженців".

Важливо, що вони також дискредитують самих організаторів протесту. Ми вважаємо, що це - спроба захоплення протестного руху аграріїв крайніми та безвідповідальними групами, які, можливо, перебувають під впливом російської агентури, - наголошує МЗС Польщі.

У міністерстві закликали організаторів протестів "заради інтересів країни та шансів на реалізацію своїх вимог, які значною мірою є слушними, виявити та усунути зі свого руху небагатьох ініціаторів таких і подібних акцій”.

Наразі становище польських фермерів є наслідком агресії Володимира Путіна проти України та дестабілізації світової економіки, а не тому, що українці захищаються від агресії.

Нагадаємо, Вздовж Азовського моря окупанти збільшили кількість підрозділів у тренувальних таборах

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next