Вздовж Азовського моря окупанти збільшили кількість підрозділів у тренувальних таборах

Вздовж Азовського моря окупанти збільшили кількість підрозділів у тренувальних таборах

Вздовж Азовського моря ворог збільшив кількість військових підрозділів у своїх тренувальних таборах.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Збільшено присутність підрозділів в таборах для тренувань до майже максимального рівня вздовж Азовського моря. Майже рекордна кількість з червня 2023 року. Нові позначки саме тут, ‒ заявив Андрющенко.

Він також зазначив, що спостерігається стрімка активізація ворога в напрямку Нікольске - Малоянісоль /Нікольске - Розівка та в напрямку Донецька. Переважно це боєкомплекти (БК) та інженерна техніка - велика кількість вантажівок, що перевозять окремо побутові речі.

Ворожа авіація не знижує свою активність у цьому регіоні. Так саме КАБи запускають з півночі Маріупольського району. Велика кількість спаленої російської військової техніки наразі постачається на меткомбінат ім. Ілліча в пункти переробки на металобрухт.

Висновок. Ми в стадії не просто накопичення, але стягування резервів. Велика кількість інженерних підрозділів та вантажівок з мотлохом каже про підготовку нових місць базування ближче до лінії фронту. З огляду на напрями - в пріоритеті Запорізька область, ‒ додав радник мера.

Нагадаємо, Зеленський провів селектор щодо блокування кордону, ситуація на фронті й постачання боєприпасів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бомбардування "Азовсталі" загрожує повним вимиранням Азовського моря, - міськрада Маріуполя Бомбардування "Азовсталі" загрожує повним вимиранням Азовського моря, - міськрада Маріуполя
Далі небезпечні речовини, які зберігаються у технічній споруді заводу, можуть потрапити до Чорного та Середземного морів.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next