У Києві за два роки повномасштабної війни загинули майже 200 людей - Кличко

У Києві за два роки повномасштабної війни загинули майже 200 людей - Кличко

У Києві за два роки повномасштабного вторгнення російської армії в Україну повітряна тривога пролунала 989 разів, загинули майже 200 людей, серед них шестеро дітей.

Про це повідомляє Київський міський голова Віталій Кличко.

З 24 лютого 2022 року у столиці пошкоджені близько 800 житлових будинків, а також 122 заклади освіти, 18 закладів охорони здоров'я, 17 - соціальної сфери.

Київська служба порятунку" здійснила 156 виїздів на ліквідацію наслідків ракетних обстрілів. На місця ракетних атак й атак дронів бригади швидкої допомоги здійснили 1741 виїзд. Вони надали допомогу 1034 пацієнтам, зокрема 36 дітям, ‒ заявив Кличко.

За словами Кличка, на сьогодні в Києві зареєстровані майже 209,5 тис. внутрішньо переміщених осіб, серед яких близько 46 тис. дітей.

Понад 8 тисяч киян в перші місяці війни щоденно отримували допомогу від Гуманітарного штабу Києва. Майже 200 тисяч продуктових наборів додатково від штабу отримали внутрішньо переміщені особи і пенсіонери.

Як додав мер Києва, гуманітарний штаб залучив допомогу від понад 150 міжнародних партнерів. Столичне метро як укриття під час повітряних тривог приймало одночасно близько 70 тисяч киян. За два роки у Києві висадили понад 14 тис. дерев, одружились 48 267 пар, розлучились 6 476 пар.

Також  народились 36 620 дітей: 18 768 хлопчиків та 17 852 дівчинки. Серед новонароджених – 647 двієнь та 6 трієнь.

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців з аеропорту Гостомеля (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Loading...
Load next