Ракетний удар по Києву: під завалами багатоповерхівки може бути ще одна дитина

Ракетний удар по Києву: під завалами багатоповерхівки може бути ще одна дитина

Ще одна дитина, ймовірно, може знаходитися під завалами багатоповерхівки у Києві, яка була зруйнована російським ракетним обстрілом 8 липня.

Про це повідомила уповноважена Президента з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’я Герасимчук в ефірі телемарафону.

Відбулося особливе скликання засідання Ради Безпеки ООН, де ми змогли презентувати те, що відбулося учора, розказати про удар, який був скоєний не лише по «Охматдиту», а й по житловому будинку, в якому був зруйнований цілий під’їзд, де, власне, загинули аж четверо дітей і ще одна дитина ймовірно може знаходитися під завалами. Світ має про це знати, – заявила Герасимчук.

Вона підкреслила, що мова не йде ні про які уламки.

Мова йде про цілеспрямований удар російською ракетою. Росіяни роблять усе, що планують. Це чітко сплановані дії, всі вони терористичні, антигуманні, – підкреслила Герасимчук.

Нагадаємо, В Україні внаслідок масованої ракетної атаки рф вже 42 загиблих

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Loading...
Load next