У Криму готується «комплексний сюрприз» - Юсов

У Криму готується «комплексний сюрприз» - Юсов

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов заявив, що стосовно окупантів у Криму готуються «активні та відчутні» заходи.

Про це він сказав у ефірі телемарафону «Єдині новини».

Ми, безумовно, календар і бальну книгу розписувати для ворога не будемо у прямому ефірі, але заходи будуть активні й відчутні. Вони будуть мати комбінований характер. Мова не про лише один інструмент, тобто окремо морські дрони чи безпілотні літальні апарати, - це буде завжди такий комплексний сюрприз для окупантів. Зрештою, це має сприяти тому, щоб український Крим повернувся додому. І так і буде, - сказав Юсов.

Він нагадав, що від початку повномасштабного вторгнення фактично третину Чорноморського флоту РФ знищено.

Це також результат комплексних дій. І знищення крейсера «Москва», і визволення острова Зміїний, повернення «вишок Бойка». Безумовно, застосування морських дронів - надзвичайно важливий елемент, разом з роботою в небі. І це все - десантні операції, робота руху опору на окупованій території - це все частини великого плану і задуму, який поетапно реалізується. І ми побачимо найближчим часом продовження реалізації таких операцій, - заявив представник розвідки.

Нагадаємо, ЦРУ та ГУР створили мережу таємних пунктів спостереження за рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next