П'ять "прильотів": окупанти знову обстріляли Запорізьку АЕС

П'ять "прильотів": окупанти знову обстріляли Запорізьку АЕС

Сьогодні російські окупанти знову обстріляли Запорізьку атомну електростанцію. Зафіксовано п’ять "прильотів" поруч із дільницею зварки та сховищем джерел випромінювання. Про це у Telegram повідомив Енергоатом.

Сьогодні, 11 серпня 2022 року, рашисти вкотре піддали обстрілам найбільшу в Україні та Європі Запорізьку атомну електростанцію. Зафіксовано п’ять "прильотів" у районі комендатури станції – безпосередньо поруч із дільницею зварки та сховищем джерел випромінювання. На невеличкій ділянці зайнялася трава, але, на щастя, ніхто не постраждав, – ідеться у повідомленні.

Ще було п’ять "прильотів" в районі пожежної частини, яка розташована неподалік від ЗАЕС. 

Ситуація на станції наразі контрольована. Інформація, яку почали розганяти у ворожих пабліках, що нібито персонал у паніці полишає станцію, є фейковою та маніпулятивною, повідомили в Енергоатомі.

Нагадаємо, що "Суд" над українськими військовополоненими окупанти запланували на 24 серпня – мер Маріуполя.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики п'ять разів порушили "тишу" - ООС Бойовики п'ять разів порушили "тишу" - ООС
Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next