Молдова відправила в Україну нову партію гуманітарної допомоги

Молдова відправила в Україну нову партію гуманітарної допомоги

Молдова відправила в Україну нову партію гуманітарної допомоги на загальну суму 4,9 млн леїв (понад 260 тисяч доларів).

Про це пише Newsmaker.

Повідомляється, що Генінспекторат із надзвичайних ситуацій супроводжував в Україну 27 лютого п’ять фур із вантажем понад 75 тонн гуманітарної допомоги.

Кишинів цього разу передав гумдопомогу у вигляді медичних товарів: системи переливання крові та дезінфікуючі засоби – консерви і електрогенератори.

Уряд Молдови ухвалив рішення про надання гуманітарної допомоги після того, як 15 листопада 2023 року міністерство закордонних справ отримало від української влади список необхідних товарів.

Нагадаємо, ЄС планує створити для України спецфонд з розробки дронів та штучного інтелекту - Боррель

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол
П'ять років 32-річний молдаванин перебував в міжнародному розшуку за лінією Інтерполу. Чоловік вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Loading...
Load next