Велика Британія не планує широкомасштабне розгортання військ в Україні - речник Сунака

Велика Британія не планує широкомасштабне розгортання військ в Україні - речник Сунака

Велика Британія не планує широкомасштабного розгортання своїх військ в Україні.

Про це повідомляє Reuters.

Окрім невеликої кількості персоналу, який ми маємо в країні для підтримки Збройних сил України, ми не маємо жодних планів щодо широкомасштабного розгортання, - сказав прессекретар прем'єр-міністра Ріші Сунака у відповідь на слова президента Франції Еммануеля Макрона про те, що європейські країни можуть відправити війська в Україну.

Він додав, що велика кількість українських військових проходить підготовку у Великій Британії, і Лондон підтримує Київ необхідним оснащенням та матеріалами.

Нагадаємо, ЄС планує створити для України спецфонд з розробки дронів та штучного інтелекту - Боррель

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео) Міноборони Британії опублікувало відео можливих шляхів вторгнення Росії в Україну (відео)
А у Сполучених Штатах вважають, що напад на Україну розпочнеться з масштабних провокацій.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео) У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео)
Подробиць про вибух поки немає.
Loading...
Load next