Сили оборони відійшли від двох сіл на Авдіївському напрямку

Сили оборони відійшли від двох сіл на Авдіївському напрямку

Українські війська відійшли від двох сіл на Авдіївському напрямку – це Сєверне та Степове.

Про це повідомив речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону.

Наші війська здійснили відхід від невеликих сил Сєверне та Степове. У них на двох до війни було разом до 100 мешканців, – сказав він.

Запеклі бої за Сєверне тривали вчора, ворог зазнав там великих втрат, додав речник. Загальні втрати противника убитими і пораненими склали у всій зоні ОСУВ "Таврія" 475 осіб вбитими і пораненими. У полон здались 11 окупантів, і всі на Авдіївському напрямку, додав він.

Речник додав, що лінія оборони зраз розташована в районах Тоненького, Орлівки та Бердичів.

Нагадаємо, На Херсонщині підірвали штаб партії Путіна - ЦНС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next