На Херсонщині підірвали штаб партії Путіна - ЦНС

На Херсонщині підірвали штаб партії Путіна - ЦНС

У Новій Каховці на ТОТ Херсонщини рух опору підірвав штаб партії Путіна.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Новій Каховці пролунали вибухи біля входу в офіс окупаційної партії «єдина росія» та неподалік від «виборчої дільниці, - заявили в ЦНС.

Як зазначається, так сили руху опору передали «привіт» окупантам та зупинили фейковий «виборчий» процес в захопленому місті. Наразі ворог намагається приховати факт присутності сил спротиву окупації на ТОТ, тому росіяни заявляють про «міфічні БПЛА, які нібито вдарили по об’єктах, хоче це не відповідає дійсності».

Центр національного спротиву закликає громадян України не брати участь у пропагандистській постановці Кремля під назвою «вибори».

Нагадаємо, Велика Британія не планує широкомасштабне розгортання військ в Україні - речник Сунака

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next