12 школярів і педагога госпіталізували з ознаками отруєння на Закарпатті

12 школярів і педагога госпіталізували з ознаками отруєння на Закарпатті

У Рахові на Закарпатті з ознаками отруєння госпіталізували 12 учнів одного з навчальних закладів міста. Також за медичною допомогою звернувся і педагог.

Про це повідомили у поліції Закарпатської області.

Як зазначається, 29 лютого під час візиту до однієї зі шкіл міста Рахів ювенальний поліцейський дізнався, що одночасно у декількох учнів навчального закладу погіршилося самопочуття, підозра на отруєння. 

Правоохоронець зареєстрував дану подію та разом із колегами з Рахівського районного відділу поліції розпочали перевірку. У місцевій лікарні підтвердили госпіталізацію 12 школярів віком від 6 до 14 років. Також стало відомо, що за медичною допомогою звернувся і педагог даного навчального закладу. Усім надається необхідна медична допомога. Їх стан стабільний, неважкий, - йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські, спільно зі співробітниками санітарно-епідеміологічної служби, встановлюють джерело інфекції та визначаються із правовою кваліфікацією події.

Нагадаємо, Українську авіацію модернізували для французьких авіабомб

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com 

Читайте також
"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео) "Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)
Під час засідання суду 19-річна нападниця запевнила, що не мала на меті вбивати педагогів та не хотіла завдати моральних страждань учням, які стали свідками її дій.
У санаторії на Одещині отруїлось 30 дітей: МОЗ назвало причину масового отруєння У санаторії на Одещині отруїлось 30 дітей: МОЗ назвало причину масового отруєння
Масове отруєння дітей зафіксували у санаторії в селищі Сергіївка в Одеської області. Минулого тижня у цьому ж закладі напередодні змагань отруїлися шестеро дітей віком від 8 до 10 років.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Loading...
Load next