В ГУР прокоментували вибух на підстанції в Єкатеринбурзі

В ГУР прокоментували вибух на підстанції в Єкатеринбурзі

У ніч на 2 березня в російському місті Єкатеринбург стався вибух на електропідстанції “Калінінська”, яка живить три оборонні заводи. Це — результат діяльності “небайдужих громадян”.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

У них продовжується деградація інфраструктури. І за те, що вибухає на Росії — відповідальність влади Росії. Але на цій території Росії є справді небайдужі громадяни, які не можуть миритися з путінською диктатурою і роблять все можливе для того, щоб власну територію і країну звільнити якнайшвидше в єдиний законний спосіб боротьби від кривавого путінського режиму, — зазначив Юсов.

Нагадаємо, Facebook припинить платити інформвиданням і закриє розділ новин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next