Зеленський передав Ердогану список українських полонених

Зеленський передав Ердогану список українських полонених

Президент України Володимир Зеленський особисто передав президенту Туреччини Реджепу Ердогану список українських полонених, яких утримує Росія. Серед них є репресовані кримські татари.

Про це повідомив Зеленський пресконференції з Ердоганом.

Дякую президенту за його зусилля зі звільнення наших громадян з російського полону. Завдяки посередництву Туреччини нам вдалося досягти значних гуманітарних результатів. Зараз ми розраховуємо на подальші зусилля, ‒ заявив Зеленський.

Також Зеленський додав, що: "Передав сьогодні список громадян України, зокрема кримських татар, які були репресовані Росією та утримуються в тюрмах і таборах, у надзвичайно жорстоких умовах".

Маємо звільнити всіх, і військових, і цивільних, і тих, хто потрапив у полон під час захисту свого народу. А також тих, хто зазнає репресій тільки через те, ким вони є: Нарімана Джеляла, Леніє Умєрову, Сервера Мустафаєва та інших, ‒ додав Зеленскьий.

Нагадаємо, Канада попередила своїх громадян про можливі теракти в РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупант здався в полон разом із танком, щоб уникнути розстрілу Окупант здався в полон разом із танком, щоб уникнути розстрілу
Такий випадок не є поодиноким.
ОБСЄ працює над звільненням з російського полону своїх працівників ОБСЄ працює над звільненням з російського полону своїх працівників
Раніше у березні ОБСЄ заявило, що їм вдалось евакуювати з України майже 500 членів міжнародної місії.
Loading...
Load next