Українські військові взяли у полон двох окупантів біля Роботиного

Українські військові взяли у полон двох окупантів біля Роботиного

Українські захисники взяли у полон двох російських військових на Роботинському виступі на Запорізькому напрямку.

Про це повідомив в ефірі загальнонаціонального телемарафону речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій.

Крім втрат противника, які в нашій операційні зоні за минулу добу становлять 89 осіб, серед них 41 вбитий, 46 поранених, двоє полонених. Ці двоє полонених взяті у полон саме на Роботинському виступі, - сказав Лиховій.

За його словами, в районі Роботиного нацгвардійці захопили штурмовика із 42-ї мотострілецької дивізії Южного воєнного округу, постійний пункт дислокації якої "Станіца Каліновская" Чеченської республіки і другий російський полонений - десантник із 108-го кубанського козачого десантно-штурмового полку сьомої десантної штурмової дивізії з місцем дислокації Новоросійськ.

Лиховій також зазначив, що минулої доби в операційній зоні ОСУВ "Таврія" відбулось 7 бойових зіткнень, із них три в Запорізькій області, зокрема два на напрямку села Роботине, і чотири на Херсонщині.

На Придніпровському напрямку на українському плацдармі на лівобережжі Дніпра противник продовжує атакувати з напрямку Козачих Лагерів у бік Кринок.

Наші воїни продовжують виконання бойових завдань на тих позиціях, які вони зайняли неподалік населеного пункту Кринки, - додав Лиховій.

В районі населеного пункту Козачі Лагері за вчора, зокрема, уражено і знищено одне авто, чотири гармати і гаубицю росіян. Активна бойова робота та оборонна операція на плацдармах на лівобережжі Дніпра тривають.

Нагадаємо, Російські "шахеди" у Румунії: США заявили про готовність допомогти у розслідуванні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next