У Німеччині на навчаннях загинув нідерландський військовий

У Німеччині на навчаннях загинув нідерландський військовий

Військовослужбовець нідерландської армії загинув під час навчань у Німеччині.

Про це повідомляє Міністерство оборони Нідерландів.

У Німеччині помер 28-річний офіцер нідерландської армії. Це сталося після того, як він отримав серйозне поранення під час навчань із бойовою машиною піхоти CV90 на військовому полігоні Хоенфельс у Баварії, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що він був доставлений до лікарні, де пізніше помер. Ще один нідерландський військовий отримав легкі поранення. Розслідуванням інциденту займається військова поліція Нідерландів. Обидва військові служили у 43-й механізованій бригаді, що базується біля селища Гавелте.

Ці навчання є частиною процесу підготовки німецьких та нідерландських військовослужбовців для зведеного батальйону передового базування в Литві.

Нагадаємо, 535 дітей загинули в Україні внаслідок збройної агресії рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео) "Є сліди від удару": нові деталі смерті мера Кривого Рогу (відео)
Депутат Криворізької міської ради переконана, що смерть мера Кривого Рогу не самогубство і навіть не доведення до нього, а ймовірне вбивство.
За Шишковим велось спостереження: деталі загибелі білоруського опозиціонера в Україні (відео) За Шишковим велось спостереження: деталі загибелі білоруського опозиціонера в Україні (відео)
У "Білоруському домі в Україні", головою якого був загиблий Віталій Шишков, стверджують, що за чоловіком велося стеження.
Loading...
Load next