Директора кропивницького театру викрили на хабарі

Директора кропивницького театру викрили на хабарі

Директор театру імені Кропивницького обіцяв за хабар місце у театрі.

Про це повідомила Кіровоградська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури на корупційному злочині викрито директора академічного обласного театру ім. М. Кропивницького, - йдеться у повідомленні.

За даними досудового розслідування, керівник кропивницького театру за неправомірну вигоду працевлаштовував у очолюваний ним заклад. Місце в театральному колективі ним було оцінене у 3,5 тис. доларів США. Неправомірну вигоду отримував у два транші.

Затримали керівника на місці злочину, під час отримання ним другої частини обумовленої суми в одному із ресторанів міста.

Нині вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ч.3 ст.368 КК України та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування проводить ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід - обласне УСБУ.

Нагадаємо, Латвія повернула режим посиленої охорони на кордоні з Білоруссю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Loading...
Load next