В Ірландії обладнають місця для тимчасового розміщення 2000 біженців з України

В Ірландії обладнають місця для тимчасового розміщення 2000 біженців з України

Уряд Ірландії затвердив створення п’яти центрів тимчасового розміщення біженців з України, розрахованих на майже 2000 людей.

Про це повідомляє The Irish Times.

Центри для тимчасового розміщення українців будуть створені в Дубліні, містах Лімерик і Корк, а такж графствах Ліїш і Кілдер. Найбільше з них, у Ліїші, буде розраховане на 950 людей, найменше, в Корку, – на 107.

Центри надаватимуть допомогу в пошуку роботи та житла в Ірландії, а також допоможуть розібратись із місцевими реаліями. Але після 90 днів українці матимуть покинути центри тимчасового розміщення або знайти інше житло.

Про створення центрів, дата відкриття яких ще не відома, оголосили в той час, як в Ірландії, за оцінками, понад 1200 біженців з України не мають місця для ночівлі.

Нагадаємо, Латвія повернула режим посиленої охорони на кордоні з Білоруссю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next