На Дніпропетровщині сталася ДТП з маршруткою: 4 загиблих та понад 10 постраждалих

На Дніпропетровщині сталася ДТП з маршруткою: 4 загиблих та понад 10 постраждалих

У Дніпропетровській області трапилася ДТП з маршрутним автобусом, яка призвела до смерті чотирьох людей та поранень 13 осіб.

За даними поліції, автобус перекинувся. Різних поранень зазнали дванадцять пасажирів та водій отримали різні травми, повідомляє поліція Дніпропетровської області.

Подія сталася 17 березня о 12:20 біля Новомосковського району. За попередніми даними, 61-річний водій маршрутного таксі “Mercedes Sprinter” втратив керування транспортним засобом та виїхав за межі дороги, що призвело до перекидання автобуса.

Водія мікроавтобуса затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Інформація про цей інцидент внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно з частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, У Молдові прокоментували повідомлення про вибух дрона у військовій частині у Тирасполі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Жахлива аварія під Кривим Рогом: зіткнулися легковик та вантажівка Жахлива аварія під Кривим Рогом: зіткнулися легковик та вантажівка
Один із водіїв згорів живцем.
Постраждало 4 пасажирів: на Рівненщині перекинувся автобус (фото) Постраждало 4 пасажирів: на Рівненщині перекинувся автобус (фото)
Водій автобуса "Рівне-Дубно" аби уникнути зіткнення із легковиком який виїжджав із другорядної дороги, виїхав на смугу зустрічного руху. Виїхавши на узбіччя водій не впорався із керуванням та допустив перекидання автобуса.
Loading...
Load next