Жахлива аварія під Кривим Рогом: зіткнулися легковик та вантажівка

Жахлива аварія під Кривим Рогом: зіткнулися легковик та вантажівка
Один із водіїв згорів живцем.

У Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП за участі вантажівки та легкового автомобіля. Внаслідок аварії загинула людина. Повідомляє ДСНС Дніпропетровщини.

Моторошний інцидент трапився 18 грудня на автошляху Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв. Відповідний виклик надійшов до ДСНС о 20:42.

Фото: ДСНС


На місце події негайно виїхали рятувальники. Вони змогли встановити, що зіткнулися вантажівка MAN та автомобіль ЗАЗ Sens. Після цього легковик загорівся.

Фото: ДСНС

Працівникам ДСНС вдалося локалізувати пожежу о 20:56. Вже о 21:01 займання повністю ліквідували. Вогонь знищив машину на площі 6 квадратних метрів.

Фото: ДСНС

На жаль, всередині авто знайшли чоловіка без ознак життя. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії, аби з'ясувати усі обставини ДТП.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
У Харкові хлопець стрибнув з кабіни канатної дороги та потрапив під авто (відео) У Харкові хлопець стрибнув з кабіни канатної дороги та потрапив під авто (відео)
Із кабіни канатної дороги у Харкові вистрибнув 17-річний хлопець. Після падіння хлопця переїхав мікроавтобус.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
Loading...
Load next