Внаслідок удару РФ по Харкову загинули троє людей: ще п’ятеро поранені

Внаслідок удару РФ по Харкову загинули троє людей: ще п’ятеро поранені

У Харкові внаслідок удару РФ, за попередніми даними, постраждали п’ятеро людей.

Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Наразі відомо про пʼятьох постраждалих. Двоє вже госпіталізовані, решту оглядають лікарі і вирішують питання направлення до лікарні. Утім, пошукова робота продовжується, як і гасіння пожежі, – заявив Терехов.

Начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов своєю чергою повідомив про трьох загиблих та п'ятеро поранених внаслідок ворожого удару.

Близько першої години дня ворог обстріляв місто - пошкоджені восьмиповерхівка та виробничий цех в Холодногірському районі. Пожежа охопила понад 1000 квадратних метрів. Звичайна типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції. Серед поранених працівники підприємства, двоє з них у важкому стані. Триває рятувальна операція та гасіння пожежі, - зазначив він.

Наразі відомо, що кількість жертв та постраждалих може бути більшою.

Нагадаємо, На деокупованій території Луганщини залишається 61 людина - Лисогор

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: інтенсивність обстрілів Харкова зросла, тривають бої на Херсонщині (відео) Російсько-українська війна: інтенсивність обстрілів Харкова зросла, тривають бої на Херсонщині (відео)
Збройні Сили України дають гідну відсіч окупантам та щодня звільняють все більше захоплених рашистами територій. Віримо у ЗСУ!
Loading...
Load next