На чиєму боці Угорщина: Орбан написав листа путіну

На чиєму боці Угорщина: Орбан написав листа путіну

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан написав вітального листа диктатору Володимиру Путіну на честь його "переобрання" на пост президента РФ.

Про це заявив прессекретар прем'єра Берталан Хавасі, повідомляє Index.hu.

Зазначають, що після оголошення офіційних "результатів виборів" у РФ Орбан вирішив надіслати лист, у якому привітав Путіна з "переобранням" на посаду президента Російської Федерації.

У листі він висловив радість, що співпраця Угорщини та Росії ґрунтується на взаємній повазі, що "дає змогу обговорювати важливі питання навіть у нинішній, дуже складній геополітичній ситуації".

Угорщина стоїть на боці миру і країна переконана, що підтримання діалогу є основоположною умовою для якнайшвидшого встановлення миру, - йдеться в листі Орбана.

Хавасі додав, що Орбан висловив Путіну бажання нарощувати співпрацю між країнами у сферах, не обмежених міжнародним правом.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 67 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Якщо Орбан погано бачить те, що сталося в Бучі, нехай звернеться до окуліста", - Качинський "Якщо Орбан погано бачить те, що сталося в Бучі, нехай звернеться до окуліста", - Качинський
Віцепрем'єр Польщі Ярослав Качинський заявив, що Польща не співпрацюватиме з Угорщиною, допоки позиція Орбана щодо війни путіна проти України не зміниться.
Loading...
Load next