На ТОТ мешканців змушують брати участь в меморіальних акціях за загиблими у «Крокус Сіті Холл»

На ТОТ мешканців змушують брати участь в меморіальних акціях за загиблими у «Крокус Сіті Холл»

В тимчасово окупованих Росією містах ворог змушує ходити на акції вшанування пам’яті загиблих під час теракту в «Крокус Сіті Хол» в Підмосков’ї та збирати гроші їх рідним.

Про це повідомляє рух «Жовта стрічка».

У Генічеську, Скадовську, Енергодарі та Мелітополі рашисти насильно змушують брати участь в акціях зі вшанування загиблих в «Крокус Сіті Холл, - йдеться у повідомленні.

Активісти руху «Жовта Стрічка» інформують, що окупанти змушують надсилати гроші на так звані рахунки сімей загиблих, а також насильно примушують покладати квіти на стихійні меморіали в Генічеську та Мелітополі.

Нам відомо, що до цього процесу залучаються працівники окупаційних адміністрацій, вчителі та школярі, а також люди, які відмовляються брати паспорт РФ. Закликаємо по змозі ігнорувати всі заходи рашистів, - додають активісти.

Нагадаємо, Російська нафта нарешті відчуває тиск санкцій - Bloomberg

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next