Окупанти обстріляли Київ: пошкоджено житловий будинок

Окупанти обстріляли Київ: пошкоджено житловий будинок

Унаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі.

Про це повідомляє КМВА.

За попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі. Пошкоджено житловий будинок. Оперативні служби слідують на місце пригоди, - йдеться у повідомленні.

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що після російської ракетної атаки екстрені служби прямують у Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці.

Виклики екстрених служб в Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. Підрозділи прямують на місця, - заявив мер.

У Печерському районі внаслідок падіння уламків ракети руйнування в нежитловій триповерховій будівлі. Екстрені служби працюють на місці. Наразі виявили одну постраждалу. Їй медики надали допомогу на місці.

Нагадаємо, Польща посилить військову присутність на східному кордоні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Loading...
Load next