«Білі янголи» з Донеччини евакуювали ще двох малюків та підлітка

«Білі янголи» з Донеччини евакуювали ще двох малюків та підлітка

З обстрілюваного Торецька на Донеччині екіпаж поліції «Білі янголи» вивіз хлопчика-підлітка та двох малюків. З Торецької громади залишається евакуювати ще 11 дітей.

Про це повідомила поліція Донецької області.

Повз палаючі будинки «Білі янголи» вивозять із Торецька маленьких дітей… Можливістю безпечно виїхати з міста скористалися ще дві родини. В одній - хлопчик-підліток, в іншій - двоє малюків, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що місто Торецьк зустріло поліцейських ворожими прильотами, один снаряд потрапив у приватний будинок, він загорівся. Екіпаж зупинився, щоб надати допомогу, проте цього разу обійшлося без постраждалих.

Правоохоронці додали, що в таких умовах дітям – не місце. І поліція має все для порятунку малечі: броньоване авто, каски та бронежилети для дітей різного віку, спецкоманду правоохоронців з навичками парамедиків.

Цього разу серед евакуйованих - шестирічна Вікторія та півторарічний Кирило, які звикли до вибухів - під постійним вогнем росіян малеча втрачає інстинкт самозбереження. Їхня домівка опинилася у зоні ударів, тож мати погодилась на евакуацію. Тепер брат із сестрою у безпеці.

З Торецької громади залишається евакуювати ще 11 дітей, і заради цього «Білі янголи» продовжують ризикувати життям, підкреслюється у повідомленні. Поліція нагадує телефон групи «Білий Янгол» на Бахмутському напрямку - 066-56-15-102.

Нагадаємо, На Київщині затримали агента ФСБ РФ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови
Для цього «Державний комітет оборони ДНР» під головуванням пушиліна прийняв рішення про «націоналізацію» стратегічних підприємств.
На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою
Цю гілку не використовують з 2014 року, засувки закриті, але аміак з неї зараз витікає самоплином.
Loading...
Load next