Згорілий ліс на Донеччині планують використати для фортифікаційних споруд ЗСУ

Згорілий ліс на Донеччині планують використати для фортифікаційних споруд ЗСУ

Шкода довкіллю внаслідок бойових дій на Донеччині становить майже 700 млрд грн. При цьому згорілий ліс планують використати для фортифікаційних споруд ЗСУ.

Про це під час робочого візиту на Донеччину повідомив міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець.

Складний прифронтовий регіон. Довкіллєвих питань багато: відновлення водних ресурсів та забезпечення водою населення, постійні лісові пожежі, управління відходами руйнації, розбудова регіональної системи моніторингу довкілля, - заявив урядовець.

Наразі накопичено понад 73 тисячі тонн відходів руйнації, які є наслідком бойових дій на Донеччині. З огляду на це гостро стоїть питання очищення населених пунктів та переробки відходів.

Цього року на території Лиманського лісгоспу ліквідовано 112 пожеж на площі понад 2000 га. Ворог не зупиняється ні перед чим. Багато втрат, багато руйнувань. Проте згорілий ліс можливо використати, в тому числі на фортифікаційні споруди для ЗСУ, - зазначив міністр.

Серед інших питань, які порушив урядовець, було забезпечення населення області водою, а також напрацювання механізму забезпечення населення Донеччини адресною доставкою дров за прийнятною ціною.

Нагадаємо, Дуда розкритикував Туска за слова про відмову Польщі від німецьких репарацій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови
Для цього «Державний комітет оборони ДНР» під головуванням пушиліна прийняв рішення про «націоналізацію» стратегічних підприємств.
На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою На Донеччині стався витік аміаку: які міста під загрозою
Цю гілку не використовують з 2014 року, засувки закриті, але аміак з неї зараз витікає самоплином.
Loading...
Load next