Глава СБУ прогнозує у 2024 році нові спецоперації щодо Росії

Глава СБУ прогнозує у 2024 році нові спецоперації щодо Росії

Глава Служби безпеки України Василь Малюк прогнозує у 2024 році нові спецоперації, які завдаватимуть ще більшої шкоди ворогу.

Про це повідомив голова Служби безпеки України Василь Малюк в ефірі телемарафону, передає пресслужба відомства.

Нехай росіяни очікують на чергову бавовну… Ми ніколи не повторюємося і якщо вони десь видозмінюються в своїй обороні щодо наших морських дронів, то ми, зрозуміло, йдемо на крок попереду. Всьому свій час, ви все побачите, - зазначив Малюк.

За його словами Малюка, працівники спецслужби з початку війни знищили 809 російських танків, а також іншу бронетехніку і РЕБи. Серед успішних операцій СБУ Малюк назвав враження радіолокаційного літака А-50 на аеродромі Мачулищі в Білорусі.

Глава спецслужби поінформував, що працюючи далекобійними дронами, СБУ розділила свої команди і засоби ураження під різні дистанції, починаючи відлік від передової і далі вглиб території РФ на понад 120 км.

Таким чином спецслужба атакувала вже 13 НПЗ у різних регіонах Росії, адже за рахунок експорту нафтопродуктів агресор поповнює свій бюджет на ведення війни.

Нагадаємо, США ввели обмеження проти групи хакерів та кіберорганізацій у Китаї

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next