Rheinmetall отримає 130 млн євро від ЄС на розширення виробництва боєприпасів

Rheinmetall отримає 130 млн євро від ЄС на розширення виробництва боєприпасів

130 мільйонів євро від Європейського Союзу на збільшення виробництва боєприпасів.

Про це повідомляє пресслужба концерну Rheinmetall. 

Фінансування Rheinmetall отримає в межах Акта з підтримки виробництва боєприпасів (ASAP), ухваленого ЄС минулого року для нарощування європейського оборонного виробництва, зокрема снарядів калібру 155 мм і ракет.

Німецький концерн спрямує інвестиції на шість проєктів своїх дочірніх компаній у Європі, а саме в Німеччині, Угорщині, Румунії та Іспанії, йдеться в пресрелізі. Підписання перших угод очікується у травні 2024 року.

Rheinmetall зазначив, що має на меті виробляти до 1,1 мільйона артилерійських снарядів на рік до 2027-го. Крім того, з 2026 року концерн планує щорічно виробляти до 1,5 мільйона модулів ракетного палива і 3000 тонн вибухових речовин RDX.

Нагадаємо, Байден продовжив надзвичайний стан у США через кіберзагрози

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.
Loading...
Load next