Rheinmetall побудує новий завод для постачання снарядів в Україну

Rheinmetall побудує новий завод для постачання снарядів в Україну

Концерн Rheinmetall збудує в Німеччині новий завод для виробництва боєприпасів. Снаряди постачатимуть у тому числі й Україні.

Про це повідомив генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер, передає Bild.

Паппергер відкинув звинувачення у повільному постачанні.

Темп швидкий: те, що раніше займало десять років, тепер виконується за кілька місяців. Тепер ми в рекордно короткі терміни збудуємо новий завод з виробництва боєприпасів у Німеччині, щоб забезпечити стратегічну безпеку постачання, ‒ заявив генеральний директор Rheinmetall.

Він зазначив хорошу співпрацю між урядом Німеччини та збройовою промисловістю.

У військових закупках багато що змінилося на краще. Тільки Rheinmetall минулого року отримала від федерального уряду замовлення або рамкові угоди на суму понад 10 млрд євро - для Бундесверу та України. Цього року ця сума збільшиться як мінімум до 15 мільярдів, ‒ додав він.

Нагадаємо, В Україну прибули інспектори США для перевірки наданої допомоги

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.
Loading...
Load next