15-річний підліток травмувався через підрив запалу гранати

15-річний підліток травмувався через підрив запалу гранати

У Шепетівці, що на Хмельниччині, 15-річний підліток підірвав запал гранати. Наразі він перебуває у міській дитячій лікарні

Про це повідомляє поліція Хмельницької області. 

Відомо, що до поліції надійшла інформація, що в одній із квартир міста стався вибух. На місці події правоохоронці встановили, що підліток знайшов у шафі запал бойової гранати. Він витягнув чеку, після чого стався вибух. У результаті потерпілий отримав численні травми. Крім нього ніхто не постраждав. 

Наразі підліток перебуває в ортопедо-травматологічному відділенні, його стан стабільний. 

Має вибухову травму лівої китиці. Найбільше уражені третій і четвертий пальці. Наразі пацієнт отримує належне лікування згідно з протоколом. Йому роблять перев’язки й все необхідне, щоб об'єм некрозів був менший. Через декілька днів буде видно, на якій ділянці потрібно буде проводити некректомію – операцію з висічення некрозів, – про це Суспільному розповіла директорка Хмельницької міської дитячої лікарні Катерини Дем’яник.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події та походження боєприпасу.

Нагадаємо, У Європолі стався масштабний витік конфіденційних даних - Politico

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next